Politica de confidentialitate

/Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate 2018-07-20T10:15:22+00:00

Politica de confidentialitate a prelucrarii datelor cu caracter personal in mediul online

Incepand cu data de 25.05.2018 a intrat in vigoare noul Regulament European de protectie a datelor cu caracter personal (679/2016).

In acest scop, va informam ca am luat toate masurile necesare pentru a proteja datele dumneavoastra

Protejarea siguranţei şi securităţii datelor personale este importantă pentru AGRO NET SRL, prin urmare, activităţile desfăşurate de societatea AGRO NET SRL sunt în conformitate cu legislaţia aplicabilă referitoare la protecţia siguranţei datelor şi securitatea acestora.

Accesând pagina WEB, utilizatorii sunt de acord să respecte Termenii de utilizare şi legislaţia în vigoare. Politica prezentată mai jos are scopul de a vă informa ce fel de date si cand pot fi colectate de AGRO NET SRL, cum sunt acestea protejate si utilizate şi în ce condiţii pot fi dezvăluite.

Colectam date specifice despre vizitatorii site-ului doar atunci cand informatia este furnizata voluntar, cand vizitatorii solicita informatii de la noi, cumpara sau se aboneaza la newsletterul nostru, deschid tichet de suport, trimit CV-uri si alte informatii pentru oportunitatile de angajare. Canalele de comunicare pot fi: e-mail, telefon (voce) si chat.

1 Identitatea şi datele de contact ale operatorului

Operator   AGRO NET SRL
Sediu  Elena Farago, nr. 22, bl. 136 A, sc. 1, et.4, ap.20, Craiova, Dolj
DPO  Ungureanu Mircea
Tel.   0764 419 625
Email   mircea85ungureanu@gmail.com

2 Datele de contact ale responsabilului cu protecţia datelor

Operator   AGRO NET SRL
DPO  Ungureanu Mircea
Tel.   0764 419 625
Email   mircea85ungureanu@gmail.com

3 Ce sunt datele cu caracter personal?

Prin „date personale” se inteleg informatiile individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), in baza acestora, si fac referire nume, adresa, cnp, Ip, numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale ce pot duce identificarea persoanei. Intre aceste date se regasesc si datele cu caracter special, considerate date sensibile.

De fiecare data cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la acestea. Totodata, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge sau actiona conform modului in care ne soliciti acest lucru (acces, stergere, actualizare, transfer).

4 Ce date personale colectam si de ce le colectam

Colectam date cu caracter personal furnizate de tine pentru a putea procesa cu succes solicitarea ta. Cu aceasta ocazie, furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand soliciti un raspuns legat de o nelamurire sau detalii despre un anumit raspuns sau pur si simplu vrei sa ne transmiti un mesaj prin intermediul formularului de contact sau in mod indirect, precum datele de identificare referiotare la adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi site-ul nostru – in principal din motive de securitate. Ai dreptul de a solicita stergerea IP-ului.

In functie de interactiunile pe care le ai cu site-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele:

  • Nume si prenume – pentru identificare;
  • Numar de telefon – pentru comunicare;
  • Adresa de email – pentru comunicare;
  • Cod produs – pentru a facilita raspunsul rapid la solicitarea ta;
  • Subiectul mesajului – pentru a sintetiza problema sau intrebarea ta;
  • Mesaj – Camp in care poti expune problema sau intrebarea ta.

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii mesajului sunt utilizate doar pentru a putea lua legatura cu tine si a raspunde solicitarii tale. Ulterior, dupa caz, vor putea fi solicitate si alte date necesare pentru executia/prestarea lucrarilor/serviciilor pentru care vom solicita un consimtamant sau vom incheia un contract, dupa caz.

Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu websitul nostru:
Adresa IP– Atunci cand vizitezi situl nostru, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri.
Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

In situatia in care va creati un cont de utilizator pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.agromau.ro, va solicitam: nume, prenume, adresa, parola, e-mail, numar de telefon.
Pentru fiecare cont creat se va genera un nume de utilizator. Daca optati pentru plata serviciilor prin ordin de plata, atunci Agro Net SRL va putea vizualiza numarul contului bancar.
Temeiul legal pentru prelucrarea acestor date este derularea contractului care ia nastere intre parti prin acceptarea termenilor si conditiilor in vederea comercializarii produselor noastre.
Pentru gestionarea relatiei contractuale cu clientii, pastram date precum: istoricul solicitarilor de suport tehnic/modificari contractuale (adaugare/renuntare servicii), istoricul platilor si istoricul facturilor.Va solicitam acordul in situatia in care dorim sa folosim datele dvs. in scopuri aditionale, cum ar fi pentru a va trimite comunicari comerciale.www.agromau.ro nu va face cunoscute informatiile ce va identifica ca persoana decat daca (i) autorizati acest lucru, (ii) legea o cere sau (iii) in cazul unui rau fizic iminent asupra vizitatorilor, clientilor agromau.ro precum si a altora.

Cookie-uri

Un cookie este format din nume si continut, durata de existenta a acestuia fiind determinata, putand fi accesat din nou de webserver in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile se clasifica in:

– Cookieuri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in istoricul browser-ului care le memoreaza pana la momentul in care utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra browserului.

– Cookieuri Persistente – Acestea sunt stocate, in functie de durata prestabilita, pe hard-drive-ul unui computer sau echipament. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de “third party cookies” – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

•    Cookie-uri de performanta
Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

•    Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor
De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.
Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

•    Cookie-uri pentru geotargetting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.

•    Cookie-uri pentru inregistrare
Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat „pastreaza-ma inregistrat”, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

•    Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si ce durata de timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri se folosesc si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre motosape, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre agricultura.

Enumeram cookie-urile folosite:

Cookie-urile sunt un punct central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoasa si adaptata preferintelor si intereselor utilizatorului. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor, poate conduce ca unele site-uri sa fie imposibil de folosit.
Cookieurile nu reprezinta virusi, nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot autorula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Majoritatea modulelor cookie își pierd valabilitatea după 30 de zile. Identificarea persoanei tale de către noi sau de către furnizorul instrumentului de conversie nu este posibilă.

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau

Pentru Internet Explorer:
1. Alege din meniul „Unelte“ punctul „Opţiuni internet“.
2. Dai clic pe butonul „Protecţia datelor“ apoi, sub „Setări”, mută indicatorul în sus pentru a bloca toate cookie-urile, apoi apasă „OK”.

Pentru Firefox:
1. Alege din meniul „Unelte“ butonul „Opțiuni“.
2. Sub punctul „Protecţia datelor“, la secțiunea „Firefox va” alege opțiunea „Folosește setări personalizate pentru Istoric”.
3. Deselectează opțiunea „Acceptare cookie-uri“ pentru a dezactiva cookie-urile.
4. Confirmă cu „OK“

În cazul în care folosești un alt program de navigare pe internet, citește instrucţiunile referitoare la prevenirea şi ştergerea cookie-urilor din meniul de asistenţă al programului de navigare sau al producătorului aplicaţiei software.

www.agromau.ro nu combina informatia colectata in acest fel cu niciun fel de informatie ce poate duce la identificarea persoanelor. Puteti seta browserul sa va anunte atunci cand primiti un cookie si sa-l respingeti daca doriti.

Daca doriti sa afli mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide https://support.microsoft.com/en-us/help/260971/description-of-cookies
All About Cookies http://www.allaboutcookies.org/
IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, adresa, telefon, adresa de email) – temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract conf. art. 6 alin. (1) lit. b si c din Regulamentul (UE) 679/2016.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, si selectarea optiunii Nu/Da sunt de acord, iti exprimi consimtamantul asupra prelucrarii.

Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale

Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu, a interactiona cu noi sau pentru a comanda produsele noastre noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile / produsele pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor poti efectua o comanda pe site).

Cum iti folosim datele furnizate direct? De ce?
Contactul cu tine Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a efectua o programare in vederea incheierii unui contract.
Detectarea si prevenirea fraudelor Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, este necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea.
Asistenta client Folosim datele pentru a oferi servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta (detalii) fie direct, fie prin call center.
Cont user Folosim datele pentru a oferi acces la un cont dedicat tie si interactiunilor cu websiteul nostru, respectiv o forma usoara de a comanda produsele noastre. Daca vom transmite comunicari publicitare iti vom solicita consimtamantul
Comenzi online prin cosul de cumparaturi Folosim datele pentru a procesa comanda ta si vom transfera aceste date pentru a efectua livrarea prin curier, ori de cate ori ne soliciti acest lucru.

Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti siteul
Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe siteul nostru, inclusiv adresa IP si tipul dispozitivului. Totodata, salvam informatii despre modul in care folosesti siteul si aplicatia.

Cum folosim informatiile ? De ce?
Imbunatatim experienta ta pe site, oferindu-ti versiunea cel mai bine adaptata dispozitivului tau. Oferirea celei mai bune experiente de navigare pe site.
Protejam siteul Pentru a preveni si a detecta fraudele impotriva ta sau a siteului nostru. Pentru a putea asigura confidentialitatea datelor.

Nu esti obligat sa ne oferi niciuna din informatiile de mai sus, insa daca nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a te bucura pe deplin de experienta de navigare pe site-ul nostru.

Stocarea datelor.

Stocarea datelor cu caracter personal se face doar pe perioada necesara indeplinirii scopului.
Pastram datele dvs. atata timp cat exista o obligatie legala sau atata timp cat contul de utilizator este activ si inca o perioada de maximum 30 de zile de la inregistrarea cererii de stergere a contului pana cand datele se vor sterge si din copiile de rezerva (backup).

Cu cine partajam datele cu caracter personal?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau.
Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati: Furnizori de servicii.
Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companiilor care se ocupa de mentenanta website-ului sau care trimit e-mailuri in numele nostru, firmele de curierat in vederea expedierii produselor la adresa indicata, .

Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;

Informatiile oferite de tine, ce contin date de identificare pot fi folosite in scopul intocmirii documentelor ce vizeaza exclusiv relatii comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de tine, iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise catre autoritatile/institutii. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate online, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

Cerinte privind varsta

www.agromau.ro nu se adreseaza persoanelor sub 16 ani.

Drepturile tale

Drepturile persoanelor fizice/subiectilor cu privire la datele cu caracter personal sunt:

• dreptul de informare Art. 13 si Art. 14

• dreptul de acces Art. 15

• dreptul la rectificare Art. 16

• dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat) Art. 17

• dreptul la restrictionarea prelucrarii Art. 18

• dreptul la portabilitatea datelor Art. 20

• dreptul la opozitie Art. 21

• dreptul de a nu face obiectul unor decizii automatizate cu efect juridic Art. 22

La cererea persoanelor fizice, Operatorul confirmă dacă prelucrează sau nu datele personale ale acestora, tipul datelor, precum si scopul. Operatorul se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau să transforme în date anonime, dupa caz, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă cu prevederile Regulamentului. Conform Regulamentului, persoanele fizice beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl/îi privesc şi să solicite ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege când prelucrarea de către Operator a datelor este obligatorie. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către Operator, la sediul firmei sau la punctul de lucru (luand un numar de inregistrare a acesteia), sau pe adresa de email aferenta DPO-ului asigurandu-va ca solictarea dvs, nu va fi marcata de filtrele tip spam, caz in care va rugam sa reveniti cu o solictare scrisa la sediul/punctul de lucru al organizatiei. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă dresa justiţiei. Dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a le putea actualiza in forma corecta.

In situatia in care solicitati stergerea datelor dvs. personale sunteti de acord ca aceasta va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a beneficia de serviciile/produsele oferite de catre www.agromau.ro

Modificarea politicii de confidentialitate
De fiecare data cand modificam politica de confidentialitate veti fi informat. Noua politica de confidentialitate va intra in vigoare la data publicarii pe www.agromau.ro

Mai mult

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre informatiile din aceasta pagina, sau vrei sa nu mai folosim informatiile pe care le avem despre tine, ori sa iti exerciti oricare din drepturile enumerate, te asteptam sa ne soliciti asta.

S.C. AGRO NET S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 29484, in baza Legii 677/2001, aborgogata de Regulamentul (UE) 679/2016, incepand cu 25.05.2018.

Contact

AGRO NET SRL , vă rugăm a nu ezita să contactați ofițerul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail: mircea85ungureanu@gmail.com – Ungureanu Mircea, Ofiter Protectia Datelor, telefon contact 0764 419 625