fbpx

Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2018-02-22T13:34:13+00:00

AgroMau

AgroMau este membru al AgroNet Group, iar activitate de baza de la infiintare pana in prezent consta in distributia autorizata de masini si utilaje agricole, accesorii si piese pentru o gama larga de aplicatii in domeniul agricol.

Experienta acumulata ne permite sa venim in intampinarea cerintelor tuturor clientilor, oferind un stoc permanent si variat de produse. Reusim sa ne mentinem la inaltimea asteptarilor partenerilor si clientilor, oferind cel mai bun serviciu de acest gen din Romania, aspect reflectat prin preturile competitive pe care le compania le practica, precum si datorita faptului ca orice produs prezent in magazinul online se afla in stoc in acel moment si poate fi livrat cu promptitudine clientului interesat, acesta putand opta pentru varianta preferata de preluare a produsului sau produselor comandate.

Va puteti baza cu incredere pe eficienta produselor – motocultoare, motosape, ATV-uri, motoare, pompe, freze, hidrofoare etc., intrucat acestea provin numai de la producatori de renume, din Romania sau din strainatate.

Totodata, echipa noastra ofera consultanta de specializare gratuita tututor celor interesati de obtinerea de rezultate si productivitate in agricultura.